fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Instructor auto prins în flagrant când îi dădea răspunsurile unui candidat la examenul teoretic de șofat

Instructor auto prins în flagrant când îi dădea răspunsurile unui candidat la examenul teoretic de șofat


Un instructor auto din Bistrița a fost prins în flagrant delict de polițiștii DGA, în timp ce ajuta un candidat la proba teoretică a examenului.

Bărbatul primise o sumă de bani pentru acest ajutor, și, potrivit anchetatorilor, folosea „tehnică audio-video de transmitere la distanță”.

Angajaţii de la Serviciul Regim Permise şi Înmatriculări, care au observat că acesta avea un comportament suspect, care într-un final l-a dat de gol. Au ceștia au anunțat structura locală a Direcției Generale Anticorupție, iar aceștia au intervenit imediat, organizând un flagrant.

În urma flagrantului, asupra instructorului a fost găsită tehnică audio-video de transmitere la distanţă.

„Astăzi, 1 iulie 2021, poliţiştii anticorupţie ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, au realizat prinderea în flagrant a doi bărbaţi, un instructor auto şi un candidat la obţinerea permisului de conducere auto, în timp ce primul îl ajuta pe al doilea să promoveze proba teoretică în vederea obţinerii acestui permis. În fapt, în această dimineaţă, cu ocazia susţinerii examenului de obţinere a permisului de conducere auto, lucrătorii S.R.P.C.I.V. Bistriţa-Năsăud s-au sesizat cu privire la comportamentul unui instructor auto. Imediat situaţia a fost semnalată poliţiştilor D.G.A. - S.J.A. Bistriţa-Năsăud care au intervenit conform procedurii legale. Astfel, s-a constatat că modalitatea de fraudare a examenului auto consta în folosirea unui sistem audio-video de transmitere la distanţă”, a precizat DGA într-un comunicat.

Potrivit DGA, bărbatul care susţinea proba teoretică i-ar fi oferit instructorului auto suma de 3.000 de lei în schimbul ajutorului promis.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru trafic, respectiv cumpărare de influență.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top