fbpx
Print this page
Șeful sindicatului de la Metrou, Ion Rădoi, adus pentru audieri la sediul DNA

Șeful sindicatului de la Metrou, Ion Rădoi, adus pentru audieri la sediul DNA


Preşedintele Sindicatului Liber din Metrou, Ion Rădoi, a fost adus, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupţie din perioada 2018 – 2021, au informat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Procurorii DNA au efectuat, miercuri, 16 percheziţii în Capitală şi alte două judeţe în acest dosar.

 

Surse judiciare au precizat că percheziţii au avut loc şi la sediul Sindicatului Liber din Metrou, la Primăria Sectorului 3 şi a Sectorului 5, dar şi la locuinţa lui Ion Rădoi.

 

DNA a anunţat, miercuri dimineaţă, într-un comunicat că procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 – 2021.

 

„Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care trei sunt sedii ale unor instituţii publice”, se menţiona în comunicat.

 

Sursa: Europa FM


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare