fbpx
Portokal
Crimă înfiorătoare în Dâmbovița: un bărbat și-a ucis nepoata de 6 ani pentru a se răzbuna pe fratele său

Crimă înfiorătoare în Dâmbovița: un bărbat și-a ucis nepoata de 6 ani pentru a se răzbuna pe fratele său


Caz înspăimântător petrecut într-o comună din Dâmboviţa. Un tânăr de 25 de ani a răpit-o pe fetiţa fratelui său, a dus-o într-o pădure de la marginea localităţii şi a ucis-o. Apoi a sunat la 112 şi a anunţat grozăvia. Mai mult, a mărturisit că a făcut totul din răzbunare.

Un apel la 112 a pus pe jar întreaga poliţie din Dâmboviţa. Un bărbat din Cojasca le-a povestit liniştit că şi-a ucis nepoata, în vârstă de 6 ani. Fetiţa, ai cărei părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, era în grija unui alt unchi.

 

Ana Maria Lița, agent de poliție: „Poliţiştii s-au deplasat în timpul cel mai scurt la faţa locului, unde au identificat bărbatul de 25, acesta fiind imobilizat şi condus la sediul IPJ Dâmboviţa”.

 

Copila care fusese răpită a fost găsită într-o pădure de la marginea comunei. Potrivit autorităţilor, autorul era în conflict cu fratele său și, ca să se răzbune, i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o, spun surse judiciare.

 

După ce a fost încătuşat, suspectul a fost dus la sediul poliţiei judeţene din Târgovişte pentru interogatoriu.

 

Soarta presupusului ucigaş pare pecetluită. Pentru început, el va ajunge în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi pentru a fi arestat preventiv. Iar la final îl aşteaptă, cel mai probabil, dacă va fi găsit vinovat, 25 de ani de închisoare, poate chiar detenţia pe viaţă.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top