fbpx
Portokal
Codrin Ștefănescu: „Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA”

Codrin Ștefănescu: „Hărțuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA”


Veste rea pentru Liviu Dragnea. Pietenul său, Codrin Ștefănescu, a anunțat într-un mesaj pe Facebook că fostul lider al PSD a fost chermat la DNA exact la ora când medicii i-au programat să îi facă un RMN.

„Vreau să fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii îi programaseră RMN! Pe o chestie de procedură la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fără el! Dar sistemul ăsta ticălos şi rezist nu se lasă! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au făcut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, în formă continuată, dovada clară a unor spaime imense. De care, într-un viitor apropiat, ştiu şi ei că vor răspunde! V-am anunţat ca să ştiţi cu toţii ce se întâmplă!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică pe Facebook.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a ieşit în 15 iulie din Penitenciarul Rahova, după ce a executat peste doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

Dragnea a spus că perioada cât a stat în închisoare a fost „chin” şi „suferinţă”, iar în România este astăzi o „dictatură feroce”.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top