fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Colaj foto: Ziar de Cluj Colaj foto: Ziar de Cluj

18 ani de închisoare pentru femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani în comă, mâncat de viermi și muște


Femeia din Dej care și-a lăsat copilul de 9 ani în comă, mâncat de viermi și muște, mort după ce medicii nu l-au mai putut salva, a fost condamnată la 18 ani de închisoare. Femeia acuzată de omor calificat și de violență în familie nu își recunoaște fapta nici la un an de la decesul copilului său, scrie realitatea.net.

Cazul băiatului de 9 ani din Dej, găsit în comă, mâncat de viermi și muște, într-un apartament din Dej, șoca întreaga țară în urmă cu exact un an.

Când a fost descoperit, pe 24 iulie 2020, zone ale corpului băiatului erau intrate în putrefacție din cauza rănilor netratate. 

Băiatul a murit pe 9 august 2020, la spital, la Cluj-Napoca, după două săptămâni de încercări disperate ale medicilor pentru a-l salva. Din relatările din presă de la acea dată, băiatul ar fi început să dezvolte probleme de comportament și refuza să se mai coboare din pat. Mama, Fuleki Erszebet, a fost arestată atunci pentru rele tratamente aplicate minorului.

Femeia din Dej a fost condamnată vineri la 18 ani şi 2 luni de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi, pentru o perioadă de 5 ani. Sentinţa nu este definitivă.

În același timp, și bunica băiatului și concubinul mamei sale sunt cercetaţi pentru rele tratamente aplicate minorului. Asta pentru că totul s-a petrecut în acelaşi apartament în care locuiau toți patru: mama, copilul, bunica și concubinul, care nu au fost impresionaţi de chinurile prin care trecea copilul.

Bărbatul se află în arest preventiv, săvârşind între timp şi o altă faptă, iar bunica băiatului este cercetată sub control judiciar, următorul termen de judecată fiind în 9 august.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top