fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Femeie violată într-o cameră de hotel din Cluj Napoca de un bărbat care a intrat peste ea în timp ce făcea duș

Femeie violată într-o cameră de hotel din Cluj Napoca de un bărbat care a intrat peste ea în timp ce făcea duș


O femeie de 49 de ani susţine că a fost atacată şi violată de un individ, care a intrat pe neaşteptate în camera de hotel din Cluj-Napoca unde victima se cazase. Suspectul a fost prins şi este arestat preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii încearcă să înţeleagă ce s-a petrecut în hotel.

În timp ce se afla la duș, un individ a profitat de faptul că a găsit descuiată ușa de la camera ei, a dat buzna peste ea și a violat-o.

Ca să se asigure că victima nu poată să ceară ajutor, i-a luat telefonul mobil, iar pe cel din cameră l-a smuls din perete.

Reprezentanții hotelui nu au vrut să spună cum a fost posibil ca un străin să intre în unitatea de cazare, precizează Știrile Pro TV.

Hotelul în care era cazată femeia când a fost violată se află chiar în centrul muncipiului Cluj-Napoca. Victima tocmai ajunsese în cameră. A uitat ușa descuiată și a intrat la duș.

Moment în care bărbatul a intrat în cameră, a imobilizat-o și a agresat-o sexual. Ca să nu sune după ajutor, individul a smuls telefonul fix din perete.

Nimeni nu l-a văzut pe bărbat când a intrat în hotel și nu a auzit zgomote suspecte. Hotelul are camere de supraveghere doar în parcare. Ca să îl identifice pe agresor, polițiștii au căutat imagini surprinse pe stradă.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Polițiștii au desfășurat o percheziție la locuința celui în cauză, ocazie cu care au fost identificate mai multe articole vestimentare despre care există indicii că ar fi fost purtate în momentul săvârșirii infracțiunii”.

Agresorul are 25 de ani și este curier. Familia lui are o afacere cu încălțăminte în oraș. Vecinii nu îl credeau capabil de viol.

Femeia peste care tânărul a dat buzna în camera de hotel are 49 de ani.

Originară din Cluj-Napoca, locuiește de mulți ani în Spania. Iniţial, femeia nu a dorit să depună plângere. Dar s-a răzgândit, iar acum individul este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de viol şi violare de domiciliu.

Reprezentanții hotelului de trei stele unde era cazată victima nu au dorit să comenteze incidentul. Anchetatorii verifică dacă în momentul în care suspectul a intrat în hotel era cineva la recepție.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac