fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto generic Foto generic

Rețea de proxeneți destructurată de polițiștii ieșeni: trei persoane, reținute


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, au efectuat duminică 7 percheziţii domiciliare în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că începând cu luna octombrie 2020, doi tineri şi o tânără le-ar fi înlesnit mai multor minore activitatea de practicare a prostituţiei, obţinând astfel foloase patrimoniale.

În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă, dispozitive mobile de comunicare şi bani.

De asemenea, cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 26 septembrie a.c., au fost reţinute de poliţişti pentru 24 de ore”, arată reprezentanții IPJ Iași.

Cele trei persoane bănuite de comiterea faptei vor fi prezentate astăzi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, Secţiei nr. 3 Poliţie Iaşi şi Postului de Poliţie Dolheşti.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale, Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi al jandarmilor.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac