fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: Facebook Colaj foto: Facebook

Mama anti-vaccinistului Răzvan Constantinescu este „între viață și moarte” din cauza Covid 19. Cu toate acestea, medicul ieșean afirmă că „porcăria din flacon va distruge lumea”


În două postări recente de pe contul său de socializare, medicul ieșean Răzvan Constantinescu a anunțat că mama sa, care are 72 de ani, este infectată cu virusul Covid 19 și se află, de două săptămâni, „între viață și moarte”.

14 octombrie:

„CARE MAI EȘTI IMUNIZAT, OAIE?!

O doamnă vaccinată a vizitat-o pe mama în creierul munților și i-a dat mizeria. De două săptămâni, suntem între viață și moarte. Conform prostăvănimii din presă, acea doamnă era «imunizată» (!)

Acum 10 zile, a murit gastroenterologul din Târgu Neamț, vaccinat full.

Nu virusul prelucrat de derbedei, ci porcăria din flacon va distruge lumea.”

15 octombrie:

„AM ÎNCREDERE ÎN ȘTIINȚĂ

Tu-ți gheinăvfancșănul mă-tii, Fauci, cu fake-știința ta, cu tot! Dacă moare mama, o să-mi dedic restul vieții pentru găsirea pangolinului ăluia ca să ți-l bag în cur, ție sau altuia ca tine! Iar, de vagginat, s-o vagginezi pe mumă-ta, după ce-i pui două sau trei măști, ca să nu vadă ce a zămislit, savantule de renume mondial!”

În altă postare de pe același cont, dar de la începutul acestui an, Constantinescu scria că „Eu tot de mama mea ascult şi acum. Deunăzi, mi-a spus: «(...) întotdeauna te-am lăsat să decizi. Dar abia acum, când văd câţi oameni te ascultă şi au încredere în tine, îmi dau seama cât de bine ai făcut. Este evident că locul tău este - şi întotdeauna a fost - aici! Mărturisesc că, înainte de a vedea emisiunea ta cu protestele, eram 80% de partea «străzii». Prin felul în care ai argumentat fiecare amănunt, m-ai convins total că greşeam.”

Cunoscut adept ale teoriilor conspiraționiste și fervent anti-vaccinist, Constantinescu s-a implicat și în protestele care contestau legalitatea restricțiilor impuse de autorități pe fondul pandemiei. În această perioadă, contul său de Facebook a înregistrat audiențe din ce în ce mai mari, iar medicul ieșean a devenit unul dintre simbolurile taberei anti-vaccin și anti-restricții.

Fragment dintr-o postare a lui Constantinescu (Sursa: Facebook)

 

Postările virulente de pe Facebook, precum și încălcarea regulilor de conduită stabilite de angajator, pe fondul pandemiei, i-au adus mai multe cercetări disciplinare și sancțiuni din partea Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași, unde este șef de lucrări. Constantinescu ocupă și postul de medic la Spitalul „Sf. Spiridon”.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac