fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: eBihoreanul Foto: eBihoreanul

Primăriță din Bihor și soțul său, reținuți după ce au bătut și desfigurat cu un cleşte de tăiat lanţuri un fost procuror


O femeie, Livia Bârlău, primar în comuna Brusturi din Bihor, și soțul său au fost reținuți pentru tentativă la omor, după ce l-au bătut pe un fost procuror, Ioan Bodogai.

Cei doi l-au bătut pe fostul procuror cu un cleşte de tăiat lanţuri. Acesta a ajuns la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, conform eBihoreanul. Medicii i-au montat acestuia tije metalice la picior.

Conform presei locale, victima a fost prieten de familie cu soţii Bârlău, dar a ajuns să se certe, după ce femeia, primar fiind, i-a promis un post în primărie, dar nu i l-a dat. Ca să se răzbune, fostul procuror s-ar fi aliat cu consilierii din opoziţie și i-a învățat cum să afle fiecare pas al Primăriei, făcând cereri de informații publice. De asemenea, l-a reclamat pe soţul edilului la Direcţia Antifraudă, pe motiv că tot cumpără şi revinde tractoare pe OLX, fără a plăti taxe.

După reclamația la Direcția Antifraudă, fostul procuror s-a dus la magazinul primarului să cumpere un burlan, iar atunci a avut loc atacul.

„Bârlău m-a luat la întrebări, că ce mă f... grija de tractoarele lui, şi m-a înjurat”, a declarat fostul procuror despre momentul respectiv. „I-am împins şi eu, să ies. Bârlău a apucat un cleşte de tăiat lanţuri, cu braţele de 20-30 centimetri, şi a început să mă lovească cu el, ca un taur turbat, minute în şir. Dădea ca şi cum tăia lemne cu un topor...”, a mai spus el.

Se pare că cei doi soți au fugit, iar bărbatul a fost găsit de câțiva clienți care au sunat la 112. Inițial, primărița a negat că ea și soțul său nu ar fi fost de față, dar apoi a recunoscut altercația.
Se pare că ea și soțul nu ar fi fost la prima agresiune.

Sursa citată scrie că în 2018, cei doi au fost bănuiţi că au comandat un atac mafiot împotriva unui consilier local ALDE, Ioan Roşu, care a fost bătut în faţa propriei casei de persoane necunoscute, după ce i-ar fi cerut socoteală femeii pentru lucrări atribuite în secret şi a sesizat Garda Forestieră privind furturi din pădurea comunei.

În același an, altui consilier ALDE, Florian Cuc, îi fuseseră sparte ferestrele casei pentru că întrebase despre aceleaşi subiecte.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac