fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Bărbat cercetat penal de polițiști pentru răspândirea de știri false despre un spital COVID-19 din Timișoara (VIDEO)

Bărbat cercetat penal de polițiști pentru răspândirea de știri false despre un spital COVID-19 din Timișoara (VIDEO)


Poliţiştii timişoreni s-au sesizat din oficiu cu privire la comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora şi au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat care a postat în spaţiul public imagini nereale despre situaţia dintr-un spital COVID-19 din Timişoara.

„Având în vedere imaginile video apărute în spaţiul public pe o platformă de socializare, în care un bărbat afirmă faptul că s-ar afla la o unitate spitalicească din municipiul Timişoara, iar toate informaţiile prezentate de autorităţi cu privire la aglomerarea spitalului respectiv, cu pacienţi confirmaţi pozitiv, infectaţi cu virusul SARS-COV-2 ar fi false, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara s-au sesizat din oficiu pentru infracţiunea de comunicare sau răspândire, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin acestea se pune în pericol securitatea naţională. A fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", a anunţat, joi seara, Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Bărbatul acuzat a postat pe Facebook un filmuleţ din curtea Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara în care afirmă că unitatea nu este aglomerată, aşa cum susţin autorităţile.

Videoclipul a fost postat în 2 noiembrie, iar bărbatul susţine că Spitalul Victor Babeş din Timişoara nu este atât de plin cum susţin autorităţile.

De altfel, nu este singurul spital despre care bărbatul susţine acest lucru, având imagini similare şi de la Arad.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top