fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Colete cu droguri primite de procurorii DIICOT Iași: percheziții în mai multe județe

Colete cu droguri primite de procurorii DIICOT Iași: percheziții în mai multe județe


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat un număr de 9 percheziții domiciliare, pe raza județelor Ilfov și Călărași și a municipiului București, la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane fizice suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc.

„În cauză s-a reținut faptul că, o persoană a procurat din afara țării, dar și de pe teritoriul României, cantități de cannabis, pe care le-a deținut și distribuit prin intermediul unor societăți de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete către DIICOT – Structura Centrală și Serviciul Teritorial Iași.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate produse şi substanţe, susceptibile a face parte din categoria drogurilor”, arată procurorii DIICOT într-un comunicat de presă.

La sediul DIICOT Iași, vor fi conduse, în vedere audierii, un număr de 3 persoane.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că  protestatarul Cristian Dide ar fi cel care ar fi procurat cannabis din afara ţării, dar şi din România şi a trimis două colete cu droguri la sediile DIICOT - Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul DCCO și al jandarmilor din cadrul BSIJ.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top