fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Cine sunt cei doi tineri uciși cu sălbăticie în vila din Iași și cine a dat alarma

Cine sunt cei doi tineri uciși cu sălbăticie în vila din Iași și cine a dat alarma


Un student marocan care studia medicina la UMF Iași și iubita sa, o ieșeancă, au fost găsiți fără suflare într-o vilă dintr-un cartier rezidențial. Cei doi au fost uciși, iar apoi li s-a dat foc, potivit datelor din anchetă.

Descoperirea sinistră a fost făcută când încă nu se luminase. Cei doi închiriaseră o vilă în cartierul rezidențial Roua. Poliţiştii au fost cei care au intrat în locuinţă după ce au fost alertaţi de rudele studentului marocan.

Tânărul avea 25 de ani, iar iubita sa 23.

Tânăra se numește Ioana Vanesa Burlacu și este din Iași. Ea a fost elevă la Liceul „Miron Costin" în perioada 2012 - 2016.

Fata locuia cu prietenul ei, un student de origine marocană, în complexul Roua Residence din Moara de Vânt.

Bărbatul, care se numeste Youssef Ajniyah, a studiat înainte la Bruxelles, conform datelor de pe contul său de Facebook, și trebuia să se întoarcă acolo chiar vineri împreună cu iubita lui. De altfel, familia tânărului locuiește în Bruxelles.

Membrii familiei au fost cei care au anunțat poliția când Youssef Ajniyah nu a mai ajuns, scrie Ziarul de Iași.

Ei ar fi fost văzuți ultima oară în viață miercuri seara.

Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că relația pe care o avea cu fata româncă era una de lungă durată. Ea era din Miroslava. Lui Youssef Ajniyah îi plăcea să conducă motocicleta.

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetățean marocan, era student la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de organele de poliție care au fost informate cu privire la posibila dispariție a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles. Cadavrele prezentau urme de violență, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Raportul medicilor legiști arată că moartea celor doi a fost violentă.

„Moartea tinerei a fost violentă și s-a datorat insuficenței cardio-respiratorii acute, consecința unor multiple plăgi înțepat-tăiate. Leziunile sunt localizate la nivel epicranian, facial, cervical, antebraț stâng și drept. Moartea tânărului a fost, de asemena, violentă, consecința mai multor plăgi înțepat-tăiate. Acestea se identifică la nivelul hemifacial stâng, regiuniii cervicale, hemitoracelui stâng, antebrațului stâng, mâinii și pumnului drept”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Polițiștii au un cerc de suspecți și bănuiesc că ar fi mai multe persoane implicate în dublul asasinat.

 

Sursa: Ziarul de Iași


Citeste si...
Nota
(3 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac