fbpx
Print this page
Foto: Opinia Timișoarei Foto: Opinia Timișoarei

Studentul din Timișoara care și-a incendiat vecina care îl deranja, condamnat în primă instanță la 16 ani de închisoare


Studentul din Timișoara care i-a dat foc unei vecine care îl deranja de mai multă vreme a fost condamnat la 16 ani de închisoare, în primă instanță.

Decizia a fost luată de Tribunalul Timiș, conform Adevărul

Crima a avut loc pe 13 iulie 2021, chiar în ziua în care studentul la Facultatea de Fizică avea examenul de licență. Pe fondul unor neîntelegeri mai vechi cu vecina, care avea probleme psihice, băiatul a comis crima.

Încă din 2020, între cei doi au existat probleme. Atunci, tot pe fondul unor neînțelegeri, băiatul i-a dat femeii cu un ciocan în cap, faptă pentru care a fost trimis în judecată.

În noaptea de 12 spre 13 iulie 2021, vecina „a provocat un nou scandal, a sunat şi bătut cu pumnii în uşa apartamentului, trezindu-i astfel pe inculpat şi părinţii săi, deranjată fiind din nou de zgomotul produs de aparatul de aer condiţionat al acestora, amplasat pe peretele exterior al blocului”.

Dimineața, tânărul, epuizat din cauza scandalului de peste noapte, tânărul s-a dus cu bicicleta la o benzinărie, a cumpărat 1,74 litri de benzină, a pus-o în debara şi a plecat la facultate. Apoi, a mes la facultate, iar la întoarcere a avut iar parte de scandal din partea vecinei, care spunea că o deranjează aerul condiționat și că are nevoie de linişte.

„Întrucât nu a mai putut suporta gălăgia permanentă şi repetată pe care vecina sa o făcea, inculpatul a luat bidonul cu benzină din debara, pe care a cumpărat-o anterior tocmai pentru o astfel de situaţie, după care a ieşit afară în casa scării, în faţa uşii de acces în apartament. În continuare, fără vreo avertizare prealabilă cu privire la ce intenţiona să facă, ci doar întrebând-o pe vecina sa ce are cu el, inculpatul a turnat aproximativ jumătate de litru de benzină pe aceasta, după care imediat, cu o brichetă, a aprins hainele victimei”, se arată în rechizitoriu.

Femeia a avut arsuri pe 98% din suprafaţa corpului şi a murit.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare