fbpx
 
Colaj foto: Adevărul Colaj foto: Adevărul

Tânăr din Caracal, reținut după ce a intrat intenționat cu mașina într-un alt autoturism, în curtea unui liceu (VIDEO)


Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Dobrosloveni, a fost reţinut pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce, în timp ce se afla la volanul maşinii, într-o parcare din curtea Liuceului Tehnologic „Dimitrie Petrescu" din Caracal, ar fi intrat cu maşina, intenţionat, într-un alt autoturism în care se aflau trei persoane, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Sursa citată a precizat că anterior incidentului din curtea liceului, ce a avut loc marţi, între tânărul de 21 de ani şi un bărbat de 64 de ani ar fi avut loc un conflict spontan.

„Din primele verificări, s-a constatat faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Dobrosloveni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, într-o parcare din curtea liceului mai sus menţionat, ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Caracal. Ulterior, tânărul ar fi intrat, intenţionat, în repetate rânduri, cu autoturismul său, într-un alt autoturism, ce aparţine bărbatului în vârstă de 64 de ani şi în care bărbatul se urcase împreună cu alte două persoane", a spus reprezentantul IPJ Olt.

În urma incidentului nu au fost persoane rănite, înregistrându-se doar pagube materiale, iar poliţiştii au condus persoanele implicate la sediul unităţii de poliţie, pentru cercetări.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, iar în cauză fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tânărul reţinut de poliţişti a depus plângere scrisă împotriva bărbatului în vârstă de 64 de ani, fiind întocmit dosar penal pentru infracţiunile de distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Poliţiştii fac verificări şi privind modalitatea de acces în curtea unităţii de învăţământ a persoanelor implicate în incident şi a autoturismelor acestora.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: