fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
7 suspecți de trafic de droguri, reținuți de procurorii DIICOT Iași (VIDEO)

7 suspecți de trafic de droguri, reținuți de procurorii DIICOT Iași (VIDEO)


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciului Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 7 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

„În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna august 2021, pe raza municipiului Iași a acționat un grup infracțional organizat, specializat în procurarea de substanțe psihoactive din vestul Europei, care ulterior erau introduse în România și comercializate pe piața ilicită din municipiul Iași.

La data de 22.01.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciului Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate diferite cantități de substanțe psihoactive, sume de bani provenite din săvârșirea de infracțiuni, arme albe (cuțite, săbii), cântare electronice, precum și alte materiale care sunt considerate mijloace de probă și au deservit la desfășurarea activității infracționale”, arată procurorii DIICOT într-un comunicat de presă.

În cursul zilei de astăzi, suspecții urmează să fie a fi prezentați Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea s-a realizat cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul Acțiuni Speciale și Inspectoratului Județean de Jandarmi Iași.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT și de către Direcția Operațiuni Speciale.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Cartierul Austriac