fbpx
 
Prostituate tâlhărite de trei bărbați din Dâmbovița: indivizii au fost arestați

Prostituate tâlhărite de trei bărbați din Dâmbovița: indivizii au fost arestați


Trei bărbaţi din Dâmboviţa au fost arestaţi duminică, printr-o decizie a Judecătoriei Braşov, pentru 30 zile, fiind bănuiţi de comiterea a două tâlhării, victimele acestora fiind femei care ofereau servicii sexuale, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

Conform anchetatorilor, cei trei ar fi comis mai multe tâlhării pe raza mai multor judeţe, cu acelaşi mod de operare, în prezent fiind cercetaţi în cadrul unui dosar penal, instrumentat de Poliţia Municipiului Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată - 4 fapte şi complicitate la tâlhărie calificată- 4 fapte.

Poliţiştii braşoveni au stabilit că, în 15 ianuarie, sub pretextul că ar fi interesaţi de servicii sexuale contra cost, cei doi ar fi pătruns într-o locuinţă din Braşov, unde le-ar fi ameninţat pe cele două femei care prestau astfel de activităţi cu acte de violenţă şi cu cuţitele ca să le dea bani şi bunuri. Urmare a ameninţărilor adresate, cei doi bărbaţi ar fi sustras 4.200 lei şi mai multe bunuri, a precizat sursa citată.

Totodată, poliţiştii braşoveni au stabilit că transportul celor doi bărbaţi de la locul faptei ar fi fost asigurat de către un al treilea.

„În urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, Postului de Poliţie Ulmi - I.P.J. Dâmboviţa şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Şelimbăr - I.P.J. Sibiu, au identificat atât autorii faptei, cât şi persoana care le-a facilitat transportul la şi de la locul săvârşirii faptei, aceştia fiind trei bărbaţi, în vârstă de 33 ani şi 24 ani din judeţul Dâmboviţa", se arată într-un comunicat transmis de IPJ Braşov.

Ulterior, cei doi bărbaţi au fost depistaţi în flagrant, vineri seara, după ce au comis o faptă similară în judeţul Vâlcea, când au sustras victimelor suma 2800 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. Duminică, pe numele acestora au fost emise, de către o instanţă a Judecătoriei Braşov, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: