fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Foto: Replica de Constanța Foto: Replica de Constanța

Un interlop din Constanța care a prădat un bătrân a fost prins după ce polițiștii au văzut pe Facebook că purta aceiași pantofi din timpul tâlhăriei


Un interlop din Constanța a fost prins și condamnat pentru tâlhărirea unui bătrân după ce polițiștii au constatat pe pagina lui de Facebook că purta aceeași pereche de pantofi pe care îi avea și când a comis infracțiunea.

Un bărbat din Constanța a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru o tâlhărie comisă în mai 2021 asupra unui bătrân, după ce polițiștii au constatat pe pagina sa de Facebook că purta aceeași pereche de pantofi pe care îi avea la data comiterii infracțiunii, potrivit imaginilor suprinse de camerele de supraveghere, scrie Replica de Constanța.

Individul nu are ocupație și nici loc de muncă stabil și are mai multe condamnări la activ, fiind cunoscut pentru faptul că se compara cu Nașul și se prezenta pe Facebook ca un interlop de temut.

Bătrânul în vârstă de 88 de ani pe care l-a tâlhărit în scara blocului acestuia, pentru a-i fura o geantă, a fost călcat pe mână, având nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale. După ce a fugit, tâlharul și-a schimbat geaca de pe el, crezând că astfel nu va putea fi recunoscut de eventualii martori.

În urma investigațiilor, polițiștii au ajuns la concluzia că acesta este principalul suspect, iar când au intrat pe pagina lui de Facebook au constatat că interlopul purta aceeași pereche de pantofi cu care a fost văzut la locul tâlhăriei, fără a mai pune la socoteală faptul că avea aceleași semnalmente fizice cu cele indicate de martori și imaginile camerelor de supraveghere din zonă.

Individul a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie de către Judecătoria Constanța, sentință care a rămas definitivă prin decizia de pe 11 februarie 2022 a Curții de Apel.

 

Sursa: Știrile Pro TV

 


 
Citeste si...
Nota
(3 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac