fbpx
 
Foto generic Foto generic

Ieșeancă sechestrată și violată timp de 12 ore de un recidivist: bruta era cercetată în libertate pentru alte două violuri


Singură și lipsită de apărare, o femeie de 54 de ani din județul Iași a avut parte de o zi de coșmar. Un recidivist, în vârstă de 46 de ani, a intrat peste ea în casă, a bătut-o și a batjocorit-o mai bine de 12 ore.

Victima s-a luptat, însă nu a reușit să scape din mâinile agresorului. Abia când individul a fugit, femeia a sunat la 112 și a cerut, cu ultimele puteri, ajutorul. Bărbatul ieșise din închisoare, în urmă cu un an, după ce ispășise o pedeapsă de 20 de ani, tot pentru viol.

Biata femeie, victimă a acestei întâmplări îngrozitoare, este necăsătorită și locuiește singură în comuna Răducăneni, precizează Știrile Pro TV.

Acum câteva zile s-a trezit în casă cu individul periculos, cunoscut în sat pentru mai multe tentative de viol.

A urmat calvarul, mai întâi o luptă între cei doi, însă bărbatul a reușit să o imobilizeze și apoi să își bată joc de ea. Coșmarul s-a prelungit toată ziua și toată noaptea. Abia spre dimineața, bărbatul a plecat din casa femeii cu tot cu economiile ei și și-a abandonat victima plina de răni.

Când a reușit să scape, femeia s-a dus la o vecină de unde a sunat la 112. A primit îngrijiri medicale, iar acum, de frica, s-a mutat la rude o vreme.

Revoltător este și faptul că, după ce ieșise din închisoare, bărbatul mai era cercetat pentru două violuri. Deși știau că este un pericol pentru societate, polițiștii din Răducăneni l-au lăsat liber.

În cele din urmă, după atacul asupra ultimei femei, individul a fost prins a doua zi de oamenii legii în București

Anca Vâjâiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „Polițiștii secției 5 de pe raza localității Răducăneni efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol și tâlhărie. Persoana bănuită de comiterea faptelor, un bărbat din aceeași comună, a fost depistat de polițiștii ieșeni, împreună cu cei de la București, pe raza municipiului București.”

Bărbatul se află acum în arest preventiv. Individul a ieșit din închisoare în urmă cu 1 an, după ce a ispășit o pedeapsă de 20 de ani pentru că în 2004 a violat o minoră.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30