fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Bătrână din Popricani, violată de fiul vecinei sale: agresorul abia a ieșit din pușcărie

Bătrână din Popricani, violată de fiul vecinei sale: agresorul abia a ieșit din pușcărie


O bătrână de 85 de ani, din comuna ieșeană Popricani, a fost violată de un individ de 30 de ani. Bărbatul a intrat noaptea în casa victimei și a profitat de faptul că bătrâna era imobilizată la pat și nu avea cum să se apere.

Suspectul abia ieșise din închisoare după ce a încercat să violeze tot o femeie imobilizată la pat, arată Știrile Pro TV.

Femeia în vârstă de 85 de ani locuiește singură și de mult vreme este paralizată. După miezul nopții, individul a forțat ușa și a intrat pe furiș în casa bătrânei. Chiar mama individului ne arată cum s-a întâmplat totul.

Victimă: „A venit, a dat scaunul mai încolo și s-a urcat direct pe mine. Mi-a zis: “taci din gură, dacă nu taci, te omor.”

Victima nu s-a putut apăra, din cauza bolii și a vârstei înaintate. Abia dimineață a fost găsită de vecina ei care era plătită de niște rude să o îngrijească. I-a povestit îngrozită ce i s-a întâmplat.

Victimă: „Am zis că uite un bețiv, un golan a venit azi noapte peste mine. Dar eu nu mi-am dat seama, nu l-am recunoscut, că nu l-am văzut.”

Imediat femeia care o îngrijea a sunat-o pe fiica victimei și i-a povestit cele întâmplate. Aceasta a anunțat poliția care a început o anchetă.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ: „Am fost sesizați cu privire la faptul că o femeie din Popricani a fost violată de un bărbat necunoscut. În scurt timp bărbatul a fost identificat.”

S-a dovedit a fi chiar fiul de 30 de ani al vecinei, care fusese eliberat din închisoare acum 4 luni.

Bărbatul a stat închis timp de 4 ani, pentru tentativă de viol. Conform anchetatorilor, a încercat să violeze o altă femeie imobilizată la pat. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru viol și l-au arestat preventiv pe suspect, pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă între 3 și 10 ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac