fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Închisoare pe viață pentru tânărul din Corbu care, anul trecut, și-a ucis vecinul și i-a violat fiica

Închisoare pe viață pentru tânărul din Corbu care, anul trecut, și-a ucis vecinul și i-a violat fiica


Un tânăr de 29 de ani din localitatea Corbu, fără antecedente penale, a fost condamnat joi la închisoare pe viaţă, printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Constanţa. Individul este acuzat că, anul trecut, a pătruns în casa vecinilor săi şi a comis, printre altele, o crimă şi un viol.

Judecătorii Curţii de Apel au respins ca nefondat apelul inculpatului împotriva sentinţei Tribunalului Constanţa.

„În baza art.421 pct. 1 lit. b din Codul de procedură penală, respinge apelul declarat de apelantul-inculpat Mustafa Denis împotriva sentinţei penale (...) pronunţată de Tribunalul Constanţa, în dosarul penal nr.7883/118/2021, ca nefondat. (...) Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului, (...), azi 05.05.2022″, este soluţia pe scurt dată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa.

Potrivit sentinţei judecătorilor Tribunalului Constanţa, tânărul acuzat de omor calificat, viol, tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal a fost condamnat la detenţie pe viaţă. Inculpatul este, totodată, obligat să plătească daune materiale şi morale în valoare totală de peste 2 milioane de euro.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că scopul său iniţial a fost de jaf, deoarece era consumator de droguri şi avea nevoie de circa 2.000 de lei, dar pentru că a găsit doar 250 de lei în casa vecinului său, tată a trei copii, a vrut să se răzbune. La locuinţa suspectului au fost găsite mai multe bunuri care au probat săvârşirea faptelor, printre care maceta cu care a comis crima.

În iulie 2021, poliţiştii au fost sesizaţi în timpul nopţii, prin apel 112, de către o adolescentă de 15 ani, că o persoană a pătruns în locuinţa sa, din localitatea Corbu, şi a întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu sora sa, în vârstă de 20 de ani, iar tatăl lor a fost înjunghiat în zona abdomenului. După comiterea faptelor, atacatorul, care avea faţa acoperită cu o cagulă, a fugit.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac