fbpx
 
Foto: Știrile PRO TV Foto: Știrile PRO TV

Ucigașul tinerei din Cluj a fost prins: se ascundea într-un vagon de marfă ieșit din uz, în Oradea


Individul bănuit că ar fi ucis-o pe femeia de 30 de ani, cadru universitar în Cluj, a fost găsit aseară de polițiști într-un vagon de marfă ieșit din uz, în gara de est din Oradea.

Se asundea acolo de câteva zile, iar mașina o parcase în apropiere. Între timp, au apărut și informații tulburătoare în acest caz. Victima ar fi fost omorâtă în bătaie, iar bărbatul ar fi umblat mai multe ore cu cadavrul în autoturism, până l-a abandonat în spatele unei stații de carburant ieșită din uz, arată Știrile Pro TV.

Suspectul a fost predat procurorilor din Cluj, care vor continua ancheta.

Mașina, căreia suspectul îi luase numărul din față, a fost parcată în apropierea triajului gării de est din Oradea. Criminaliștii au scotocit-o și i-au cerut individului explicații în legătură cu obiectele găsite.

Polițiștii au urmărit zile în șir camerele de supraveghere de pe posibilul traseu al ucigașului. Cu ajutorul imaginilor, aceştia au reușit, joi seară, să dea de urmele bărbatului.

Anchetatorii au ridicat mai multe probe de la faţa locului, care îi vor ajuta să refacă firul evenimentelor. Bărbatul a fost dus la secţie de către polițiștii bihoreni, apoi a fost predat procurorilor din Cluj, care vor continua ancheta.

Vineri dimineață, principalul suspect în cazul crimei tinerei de 30 de ani din Târgu Mureș a fost adus la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Cluj pentru a fi audiat. Acesta a fost găsit într-un vagon dezafectat din gara de Est Oradea, zonă unde a fost identificată și mașina cu care cei doi au plecat în ceea ce trebuia să fie o vacanță.

Cei doi, ea, cadru universitar asociat la o universitate maghiară privată din Cluj-Napoca, și el, fost profesor acolo, aveau o relație apropiată de un an. Ultimul loc în care Beáta Molnár a fost văzută în viață este cascada „Vălul Miresei” din Răchițele, Cluj, de unde cuplul a și trimis o fotografie unei prietene.

Între momentul fotografiei făcută la cascadă și până când trupul ei ar fi fost abandonat sunt peste 24 de ore. Posibil ca într-o mare pare din acest interval, Boné Ferenc să fi umblat cu cadavrul iubitei în portbagajul mașinii.

Parchetul a transmis că femeia a avut o moarte violentă. Ar fi fost bătută și sunt semne că s-ar fi luptat ca să scape. Rudele ei au fost chemate la serviciul de medicină legală din Cluj-Napoca, să o identifice.

La Institutul de Medicină Legală a venit și mama fetei, însoțită de alte două persoane. Familia tinerei găsite fără viață este încă în stare de șoc.

Bărbatul are, în prima instanță, și o condamnare de un an și luni de închisoare pentru că și-a bătut fosta iubită. Ferenc lucra în ultima perioadă la o firmă care livrează mâncare în Cluj-Napoca. Înainte, a fost actor în mai multe scurt metraje și a lucrat ca regizor și director de producție.

Beáta Molnár era absolventă de muzică clasică și de litere și avea un doctorat în studii de hungarologie. O vreme, a lucrat și pentru UDMR și, în ultima perioadă, făcea partea dintr-o fundație care sprijinea dezvoltarea comunității maghiare în România. Ambele organizații și-au manifestat regretul pentru uciderea ei.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: