fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Prințul Paul al României, urmărit internațional, a fost prins la Paris

Prințul Paul al României, urmărit internațional, a fost prins la Paris


Prințul Paul al României, dat în urmărire internațională, a fost prins la Paris, a anunțat, luni, ministrul de Interne Lucian Bode. Acesta are de ispășit o condamnare definitivă.

Urmare a activităţilor de cooperare internaţională între poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat în Paris Paul Filip al României. În continuare se desfăşoară activităţi procedurale în vederea predării acestuia către ţara noastră”, a precizat Bode, conform Agerpres.

Prințul Paul al României a fost depistat pe stradă, iar la verificări, a prezentat un pașaport eliberat de autoritățile din UK, potrivit unor surse din poliție.

„În urma cooperării polițienești internaționale, dintre Poliția Română și autoritățile din Franța, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României. În continuare se desfășoară activitățile procedurale, în vederea predării acestuia, către țara noastră. Vă reamintim că, la data de 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, a anunțat Poliția Română într-un comunicat.

Prinţul Paul al României a fost condamnat definitiv în decembrie 2020, la trei ani şi patru luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de corupţie în dosarul fostei Ferme Regale Băneasa. De atunci, a dispărut fără urmă.

Soția, pentru că nu a mai putut achita ratele la bancă, a fost nevoită să părăsească forțat vila somptuoasă în care locuia cu fiul ei, în vârstă de 12 ani. Surse apropiate de familie spun că prințesa Lia și fiul ei ar fi părăsit țara cu încuviințarea justiției, pe motiv că micul prinț urmează să învețe la Londra.

 

Sursa: Știrile Pro TV


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac