fbpx
 
Foto: Facebook Foto: Facebook

Românca ucisă de rechin în Egipt era din Suceava: astăzi trebuia să se întoarcă la lucru


Românca atacată și ucisă de un rechin în Egipt este o femeie din Suceava, potrivit surselor Știrilor PRO TV.

Femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă, susține sursa citată.

Necăsătorită și fără copii, femeia lucra la ANAF Suceava, iar astăzi ar fi trebuit să se întoarcă la serviciu, potrivit colegelor de birou.

Atât de mult iubea să facă scufundări, încât și pe birou avea un afiș cu adâncurile Mării Roșii. La 600 de metri distanță de locul în care a murit românca, o turistă din Austria a fost sfâșiată, tot de un rechin, sub privirile îngrozite a sute de oameni.

Românca de 44 de ani dispăruse de două zile de la hotel. Duminică a fost găsită fără viață într-un golf din stațiunea Sahl Hasheesh.

Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, duminică seara, pentru Știrile Pro TV, faptul că o româncă aflată în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt, a fost ucisă de un rechin.

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, la data de 3 iulie a.c., de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unui cetățean român de sex feminin aflat în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt.

În acest context, reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile competente egiptene în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii decesului.

Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene, în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul cetățeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin.

Reprezentanții Ambasadei României la Cairo au întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru identificarea, de urgență, a familiei din România a persoanei decedate, fiind transmise condoleanțe pentru pierderea suferită și oferite informațiile necesare cu privire la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înmormântat în România”, a transmis MAE.

Sursa foto: Facebook

Roxana Donisan nu a avut nicio șansă să se salveze. Rechinului Mako, despre care autoritățile egiptene spun că a omorât-o pe femeie, își atacă prada cu o viteză uluitoare.

Mako este numit și rechinul mackerel și are lungimea corpului de până la 4,3 metri, iar femele sunt mai mari decât masculii. Este considerat cel mai rapid rechin din lume și poate atinge o greutate de până la 600 de kilograme.

Rechinul Mako vânează observându-și prada. El are un simț impresionant, de la foarte mare distanță. Acesta se năpustește asupra prăzii cu o viteză care variază între 50 km/h și peste 75 km/h.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30