fbpx
 
Foto: Știrile PRO TV Foto: Știrile PRO TV

„Cariera” de infractor a unui adolescent din Pitești s-a întrerupt brusc după ce tânărul a decis să jefuiască un om al străzii


La numai 18 ani, un piteștean a ajuns în arest. Fugit de acasă, băiatul își petrece zilele și nopțile pe străzi, furând.

Aflat sub control judiciar pentru un alt furt, aseară a fost reținut din nou, de data asta pentru tâlhărie.

În weekend, tânărul a atacat, la miezul nopții, un om al străzii pe care l-a lăsat fără toți banii - 65 de lei - dar și fără telefonul mobil și pantofii din picioare. Bărbatul primise încălțămintea de pomană și chiar aceasta i-a atras atenția.

Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeș: „Bunurile în cauză au fost recuperate, iar în urma activităților de cercetare și investigații, polițiștii. L-au identificat pe cel în cauza și l-au condus la sediul poliției, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore.”

Bărbatul tâlhărit a primit înapoi singurele sale încălțări și telefonul mobil. După o noapte petrecută în arest, tânărul de 18 ani va fi dus, miercuri, în fața instanței.

Ținând seama de faptul că acesta era deja sub control judiciar, pentru un alt furt, dar nu s-a prezentat pentru control la poliție și a comis o altă faptă, cel mai probabil va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30