fbpx
 
Un tânăr a supraviețuit miraculos după ce a fost împins sub un autobuz în mișcare (VIDEO)

Un tânăr a supraviețuit miraculos după ce a fost împins sub un autobuz în mișcare (VIDEO)


Un tânăr brazilian a supraviețuit miraculos după ce a ajuns sub un autobuz în mișcare, în urma unui conflict de stradă. Tânărul de 21 de ani a stat aproape o lună în terapie intensivă, dar a scăpat întreg.

Guilherme Ramos Camargo, 21 de ani, a fost victima unui oribil accident de circulație, pe 21 mai. Poliția a stabilit însă, analizând imaginile și interogând martorii, că a fost, în realitate, o tentativă de omor.

Filmările stradale au arătat cum tânărul a fost lovit cu umărul în timp ce mergea pe trotuar de un alt bărbat, identificat ulterior ca fiind de Rodrigo Simao, în vârstă de 25 de ani, relatează publicația Daily Mail.

Tânărul lovit s-a oprit și a strigat după bărbat, iar acesta din urmă l-a lovit în piept, cu piciorul. Victima s-a dezechilibrat și, într-o fracțiune de secundă, a căzut cu spatele în stradă, chiar sub roțile unui autobuz în viteză.

Agresorul îi întoarce apoi spatele și pleacă, pur și simplu. A fost identificat de poliție la scurt timp, dar a spus că nu a avut intenția să-l ucidă, pentru că nu a văzut autobuzul, nu cunoștea victima și a avut doar o altercație cu aceasta. Inițial, a fost lăsat să plece, dar apoi procurorul local l-a inculpat însă pentru tentativă de omor, apreciind că declarațiile agresorului sunt mincinoase.

Ca o ironie, atacul a avut loc în fața unui bar numit „Huliganii”, arată sursa citată.

Guilherme Ramos Camargo, de 21 de ani, a petrecut 27 de zile, în spital, la terapie intensivă, iar când și-a revenit miraculos a relatat că se simte ca și cum s-ar fi născut a doua oară: „Acum exact 80 de zile, chiar în acest loc, eram întins pe stradă, într-o baltă de sânge și, cu voia lui Dumnezeu, astăzi m-am întors aici pentru a dovedi că fiecare rău trece. Totul trece” a scris el pe rețelele sociale.

Brazilia este pe locul șapte în topul mondial al criminalității.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30