fbpx
 
Foto generic Foto generic

Ieșeanul care și-a omorât în bătaie soția pentru că nu făcea destui bani din videochat s-a predat autorităților italiene


Ieșeanul acuzat că și-a omorât în bătaie soția pentru că făcea prea puțini bani din videochat s-a predat luni autorităților italiene. El a apucat să plece din țară cu puțin timp înainte de a fi pus sub acuzare și dat în urmărire internațională.

Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis la începutul lunii august un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit procurorilor, suspectul şi-a agresat soţia timp de şase ani, leziunile suferite de victimă conducând la deces.

„În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2016-2022 numitul A.R.C. a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale (motivat de faptul că aceasta nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat) lovind-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului şi cu precădere în zona craniană determinând multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică complicate în evoluţie cu bronhopneumonie iar în final au condus la moartea victimei din data de 07.03.2022", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Autoritățile italiene demarează procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene de arestare, în vederea predării, precizează reprezentanții Poliției Române.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Iași, prin intermediul  Centrului de Cooperare Polițienească Internațională - Biroul SIRENE, respectiv Biroului SIRENE din Italia.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31