fbpx
 

Ieșean arestat după ce a sărit cu furca la polițiști: unul dintre agenți a avut nevoie de îngrijiri medicale


Un bărbat din județul Iași a fost arestat, după ce a sărit cu bâta și cu furca la doi polițiști chemați să îl calmeze. Individul asculta manele, cu volumul dat la maximum, și s-a făcut foc și pară când agenții au intervenit.

Patrula a fost nevoită să tragă cu pistolul în aer, ca avertisment, apoi l-a imobilizat pe săteanul agresiv, arată Știrile PRO TV.

Incidentul s-a petrecut în comuna Comarna. Aproape de miezul nopții, bărbatul de 42 de ani era sub influența alcoolului și dăduse drumul la muzică, în curte.

Un vecin a sunat la Poliție, iar când doi agenţi au sosit în zonă, individul i-a întâmpinat cu bâta și cu furca.

Gheoghe Teodor Bălan, procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni: „Unul din polițiști a fost agresat fizic de către autor, suferind leziuni. Era sub influența băuturilor alcoolice și se manifesta agresiv.”

Individul s-a predat doar după ce agenții au tras focuri în aer.

Suspectul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Iași, pentru că era băut și incoerent. Iar după ce a fost externat, bărbatul a fost reținut, pentru ultraj.

Polițistul rănit a avut nevoie de trei zile de îngrijiri medicale. Suspectul a fost arestat preventiv, vineri, pentru ultraj, şi riscă șapte ani și jumătate de închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: