fbpx
 
Foto generic Foto generic

Pedepse reduse pentru doi bărbați care au violat o minoră de 10 ani. Pedofilii sunt chiar tatăl și unchiul fetei


Doi bărbați au scăpat cu pedepse relativ mici după ce au violat o fată în vârstă de numai 10 ani, care era fiica, respectiv nepoata celor doi, relatează Monitorul de Suceava.

Pedepsele pronunțate de Curtea de Apel Suceava sunt la jumătate sau chiar la o treime față de condamnările de la Judecătoria Vatra Dornei. Astfel, Gheorghe Dănuț Sfîca a primit 8 ani de închisoare în loc de 16 ani și 4 luni, în timp ce unchiul a scăpat cu 5 ani de pușcărie, față de 15, cât primise la prima instanță. Soluția de la Curtea de Apel Suceava este definitivă și nu mai poate fi atacată. Cei doi au fost judecați în libertate, sub control judiciar, iar după soluția de joi urmează să fie încarcerați.

Pe data de 10 mai 2019, fata, care nu împlinise încă 13 ani, dintr-o comună limitrofă municipiului Vatra Dornei, a fost internată în regim de urgenţă la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a copilului abuzat, neglijat sau exploatat din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava, la solicitarea Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

Fata a povestit cu lux de amănunte cum tatăl ei și un frate al mamei au profitat de ea de când avea aproximativ 10 ani.

S-a ajuns inclusiv la testul poligraf, unde cei doi au ieșit nesinceri. Coroborat și cu alte mijloace de probă, anchetatorii au ajuns la concluzia că faptele se confirmă.

 

Sursa: G4Media


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30