fbpx
 
Sucevean arestat după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a agresat fiica și soția

Sucevean arestat după ce a încălcat ordinul de protecție și și-a agresat fiica și soția


Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a încălcat ordinul de protecţie prin care îi era interzis să se apropie de soţie, agresându-le pe aceasta şi pe fiica lor minoră, a informat, miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit sursei citate, bărbatul a mai fost agresiv cu femeia, iar în urma acestor episoade a fost emis de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc un ordin de protecţie prin care el nu avea voie să se apropie de soţia sa la mai puţin de 100 de metri.

Luni seară, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie care a cerut ajutor, anunţând că a fost agresată fizic de soţ, acesta ameninţând-o cu un cuţit, iar din cercetări a rezultat că bărbatul a intrat în casă, a refuzat să părăsească imobilul şi chiar a lovit-o pe femeie. Totodată, acesta i-a distrus telefonul, încercând să o oprească să o sune la 112, precizează anchetatorii.

Poliţiştii au constatat comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, violenţă în familie, distrugere, ameninţare, plus infracţiunea de încălcare a măsurilor impuse prin ordinul de protecţie.

„A pătruns fără drept în imobilul din municipiul Câmpulung Moldovenesc în care locuieşte soţia, împreună cu fiica sa minoră, a refuzat la cererea expresă a persoanei vătămate părăsirea locuinţei şi le-a agresat fizic pe aceasta şi pe fiica sa, le-a ameninţat cu moartea cu un cuţit pe care-l avea asupra sa, a distrus telefonul mobil al soţiei şi astfel a încălcat măsurile dispuse în sarcina sa prin Ordinul de protecţie emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc", au transmis procurorii.

Pe 6 septembrie, inculpatul a fost reţinut, iar în aceeaşi zi Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a solicitat arestarea preventivă a inculpatului, pentru încălcarea ordinului emis de judecători.

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a admis propunerea şi a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: