fbpx
 
Declarații cutremurătoare făcute de mama femeii din Iași ucisă de soț pentru că nu câștiga suficienți bani din videochat

Declarații cutremurătoare făcute de mama femeii din Iași ucisă de soț pentru că nu câștiga suficienți bani din videochat


Românul acuzat că şi-a omorât iubita pentru că nu câștiga destul din videochat, a fost adus în ţară, la Iași. Individul s-a predat autorităților din Italia unde fugise împreună cu fiul său după moartea femeii.

Joi, mama Alinei a făcut publice secvențe cu bătăile pe care spune că le-a îndurat fiica ei, ani la rând, înainte să se stingă.

În secvențele făcute publice de mama Alinei este surprins, în zile diferite, chinul pe care l-a îndurat tânăra. Practic, femeia a fost filmată de camera calculatorului pe care îl folosea pentru videochat. Alina este bruscată de partenerul ei, trântită și sugrumată și deseori izbită feroce în zona capului, relatează Știrile PRO TV.

Mama ei spune că totul se întâmpla în zilele în care fata nu reușea să câștige pe internet cel puțin 250 de euro.

Claudia Balaur, mama Alinei: „Fata mea a fost exploatată. Bătăile au curs după doi ani de zile de relație mai bună, a fost obligată să facă videochat. I se pusese o sumă de bani pe zi. Nu reușea să facă și își lua omorul acasă”.

Bătăile pe care le-a primit Alina ar fi durat mai mulți ani. La un moment dat, tânara ar fi încercat să găsească ajutor la un bărbat din Statele Unite ale Americii căruia i-a arătat rănile pe care le avea în timpul unei discuții purtate prin videochat.

Cererea Alinei a rămas fără răspuns și pentru ea coșmarul a continuat. Dintr-o femeie frumoasă, a ajuns una cu fața tumefiată și corpul plin de răni. În primăvară s-a stins. Avea doar 27 de ani.

Claudia Balaur, mama Alinei: „Internată la ATI de o lună de zile, în comă indusă. Am tremurat, am plâns, ca o mamă, vorbeam cu ea, era în aparate, nu mă auzea”.

Unchiul Alinei: „Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că el i-a spus în felul următor, dacă ai plecat de lângă mine, te omor și pe tine, omor și copilul”.

Iubitul Alinei a fost reținut în Italia, unde fugise după moartea ei împreună cu băiatul lor. Miercuri noapte, bărbatul a fost dus în arestul Poliției din Iași. Pe numele lui era emis un mandat european de arestare. Procurorii din România au cerut arestarea lui pentru omor, iar pe opt august, după ce a aflat că a fost dat în urmărire generală și internațională, bărbatul s-a predat carabinierilor.

Fiul de opt ani pe care Alina îl avea cu bărbatul care i-a provocat moartea a rămas în Italia. Este în grija autorităților de acolo, într-un cămin familial.

Tiberiu Bantaș, purtătorul de cuvânt al DGASPC Iași: „Specialiștii DGASPC Iași au trimis către partea italiană toată documentația în vederea repatrierii. De asemenea, a fost evaluată și o mătușă pentru un eventual plasament familial, atunci când copilul va reveni în țară”.

Bărbatul care și-a bătut iubita până a ucis-o este acuzat de omor. Pedeapsa în astfel de cazuri poate fi de peste 20 de ani de închisoare.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(2 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: