fbpx
 
Foto: Opinia Timișoarei Foto: Opinia Timișoarei

Prea mult zel! Polițist local reținut pentru că dădea amenzi pentru fapte inventate (VIDEO)


Un polițist local din Dumbrăvița, județul Timiș (una dintre cele mai bogate comune din România), a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a aplicat zeci de amenzi pentru fapte inventate.

Potrivit unor surse judiciare, agentul este acuzat de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals. Potrivit opiniatimișoarei.ro, falsurile polițistului local au mers atât de departe încât întocmea procese-verbale, semna în locul persoanei amendate, iar „contravenienții” se trezeau doar că au de plătit amenzi pentru fapte pe care nu le-au comis.

Polițistul local a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii nu au făcut încă publice acuzațiile oficiale aduse agentului.

Primăria Dumbrăvița, în subordinea căreia se află Poliția Locală Dumbrăvița, a transmis un comunicat în care confirmă că la sediul Poliției Locale Dumbrăvița au avut loc percheziții.

„Miercuri, 28 septembrie 2022, IPJ Timiș, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, a efectuat o percheziție la sediul Poliției Locale Dumbrăvița, percheziție care viza ridicarea unor documente. Instituția colaborează cu organele de urmărire penală în vederea respectării principiului aflării adevărului. Precizăm că pe perioada desfășurării anchetei nu pot fi divulgate date și informații privitoare la caz, pentru a nu influența rezultatul anchetei”, a transmis Primăria Dumbrăvița.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31