fbpx
 
Rețea de traficanți de droguri, destructurată de polițiștii ieșeni

Rețea de traficanți de droguri, destructurată de polițiștii ieșeni


Două persoane au fost reţinute şi o a treia a fost pusă sub control judiciar într-o cauză vizând comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc, în urma unor percheziţii domiciliare realizate miercuri, la Iaşi, de procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară.

„În cauză s-a reţinut faptul că, pe parcursul anului 2022, mai multe persoane au comercializat droguri de risc (canabis) şi de mare risc (cocaină) consumatorilor din municipiul Iaşi. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate doze de canabis şi cocaină, precum şi cântare electronice de precizie, folosite la porţionarea drogurilor şi sume de bani", se arată într-un comunicat de presă transmis de DIICOT.

Potrivit sursei citate, la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi au fost conduse, în vederea audierii, un număr de şase persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

„În urma audierilor, procurorii din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore faţă de doi inculpaţi şi măsura controlului judiciar faţă de un al treilea inculpat. În cursul zilei de astăzi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Iaşi cu propunerea de arestare preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile", se mai arată în comunicatul menţionat.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul ofiţerilor din cadrul BCCO Iaşi şi IPJ Iaşi, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, suportul de specialitate fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30