fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Colaj foto: Aradon Colaj foto: Aradon

Adolescenta din Arad care a bătut și umilit o colegă și tatăl ei care a filmat bătaia au fost reținuți de polițiști


Tânăra de 17 ani din Arad care ar fi bătut şi umilit o elevă de 15 ani, dar şi tatăl vitreg al agresoarei, care ar fi filmat scenele violente, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a declarat vineri, pentru Agerpres, că tânăra agresoare a fost reţinută pentru lovire şi alte violenţe, iar tatăl vitreg al acesteia, care are 28 de ani, a fost reţinut pentru instigare la lovire şi alte violenţe.

„Cei doi vor fi prezentaţi magistraţilor cu propunerea luării unei măsuri preventive", a precizat Claudia Iuga.

O anchetă a fost începută joi după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum o fată de 15 ani este bătută de o tânără de 17 ani, care îşi umileşte victima căzută şi dă cu picioarele în ea. Filmarea ar fi fost distribuită chiar de agresoare, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, dar s-a „viralizat" în câteva zile, incidentul având loc în 21 septembrie.

În videoclip se vede cum o adolescentă este lovită repetat cu palmele pe cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

Videoclipul ar fi fost făcut de tatăl vitreg al agresoarei, el fiind auzit pe filmare cum aduce unele reproşuri victimei, în timp ce era bătută.

Cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul a avut loc în casa agresoarei, unde victima a fost ademenită.

Reprezentanţii DGASPC Arad au precizat, joi, că au fost sesizaţi de poliţişti pentru a asista la audierea victimei, „fiind vorba de o minoră care a fost bătută, după cum declara aceasta, pe fondul unor divergenţe mai vechi".

Victima primeşte asistenţă de specialitate de la DGASPC, fiind inclusă într-un program de consiliere psihologică.

 

Sursa: Digi24


ROGESI

Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Cartierul Austriac