fbpx
Print this page
Una dintre asistentele care au jucat „Găina” îmbrăcate în uniformă de poliție este din Iași. Ea ar fi adus uniformele la petrecere (VIDEO)

Una dintre asistentele care au jucat „Găina” îmbrăcate în uniformă de poliție este din Iași. Ea ar fi adus uniformele la petrecere (VIDEO)


Asistentele care au jucat „găina” îmbrăcate în uniforme de poliție vor fi acuzate de uzurpare de calități oficiale.

Polițiștii din Vaslui au deschis dosar penal pentru această infracțiune și le-au audiat, dar infirmierele refuză să dezvăluie de unde aveau uniformele.

O echipă de polițiști au descins luni la la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, pentru a le căuta pe cele două femei care apar în înregistrarea de la o petrecere privată, unde au dansat „găina” îmbrăcate în uniforme de polițist. Anchetatorii au aflat că de fapt, numai una din femeile care apar în imagini lucrează aici, dar oricum nu era de serviciu, iar cealaltă lucrează la spitalul din Iași, relatează cotidianul „Vremea Nouă”.

Suspectele au fost anunțate de colegi, și ambele au ajuns la audieri în cursul după amiezii de luni. Polițiștii au decis să întocmească dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, în cazul celor două femei care au dansat „găina” la o petrecere privată, îmbrăcate în uniforma poliției. Însă, niciuna dintre ele nu a vrut să declare cine le-a dat uniformele, arată sursa citată.

Potrivit unor surse judiciare, dacă femeile ar fi acoperit însemnele poliției, acestea nu ar fi fost puse sub acuzare.

Una dintre petrecărețe este din Vaslui, colegă cu sărbătorita, care a avut nunta de argint în weekend, Este asistentă la Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cealaltă este din Iași și, din declarațiile martorilor, ar reieși că aceasta ar fi adus recuzita la petrecere.

Uniformele ar fi fost oferite de către un polițist ieșit la pensie, care s-a aflat pe lista invitaților la evenimentul privat, precizează sursa citată. Uniformele au fost ridicate de polițiști.

„Cu privire la o videofilmare apărută pe o rețea de socializare în care două femei apar îmbrăcate în articole de vestimentație specifice Poliției Române, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, au fost identificate persoanele din videofilmare, respectiv două femei, în vârstă de 49 și 27 de ani, din municipiile Vaslui și Iași. Obiectele de vestimentație au fost ridicate în vederea cercetării. Tot din verificări a rezultat că videofilmarea a fost realizată în noaptea de 5/6 noiembrie 2022, în municipiul Vaslui, cu ocazia unui eveniment privat. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs situațiile prezentate și dispunerea măsurilor legale”, a comunicat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Articole similare