fbpx
 
Manelistul Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar, după accidentul rutier pe care l-a provocat în centrul Clujului

Manelistul Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar, după accidentul rutier pe care l-a provocat în centrul Clujului


Culiță Sterp a fost plasat, vineri, sub control judiciar pentru 60 de zile. Cânărețul a fost reținut pentru 24 de ore și și-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul poliției județene, după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului.

Culiță Sterp a fost adus la audieri, vineri, în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Autoritățile au spus că, după accidentul rutier, Sterp a fost testat pentru a identifica substanțe interzise, iar în mașina sa au fost căutate substanțe interzise.

„La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML”, a anunțat IPJ Cluj, conform Știrilor PRO TV.

„Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe”, a mai precizat Poliția.

Culiță Sterp gonea prin centrul Clujului cu mult peste viteza legală, când a fost surprins de radar.

În condițiile în care viteza legală în oraș este de 50 de kilometri la oră, Culiță Sterp gonea la volanul bolidului său Mercedes cu mai bine de 45 de kilometri la oră în plus, adică o viteză aproape dublă față de limita legală, de 96 de kilometri la oră, a transmis Poliția Română. Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1885 de lei.

„Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”.

Culiță Sterp are dosar penal, după ce a fost implicat într-un accident rutier și a plecat de la locul faptei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut după miezul nopții de miercuri spre joi, într-o intersecție din zona centrală din Cluj-Napoca.

În imaginile suprinse de un alt șofer aflat în trafic, se vede cum o mașină, care avea verde la semafor, este lovită în plin de o alta, la volanul căreia s-ar fi aflat artistul.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30