fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Facebook Facebook

Fost concurent la „Chefi la cuțite”, arestat la Oradea pentru agresiune sexuală


Un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuţite“, asistent medical şi maseor la Spitalul de recuperare Băile Felix, a fost arestat la Oradea pentru agresiune sexuală în formă continuată.

Asistent medical balneofizioterapeut de la Departamentul Masaj al Spitalului Clinic de Recuperare din Băile Felix, Costel Mircea Bratosin a ajuns în anchetă după mai multe reclamaţii făcute de pacientele spitalului, care susţiuneau că bărbatul le-ar fi atins în zone nepotrivite în timpul unor proceduri.

Potrivit „Adevărul”, Bratosin ar fi încercat să se apere susţinând că a fi atins din greşeală părţile intime ale pacientelor sale deoarece are probleme de vederea.

De altfel, el a absolvit un liceu special pentru tineri cu deficienţe de vedere şi şi-a obţinut diploma de asistent medical la Liceul tehnologic Special Regina Elisabeta din Bucureşti, tot o unitate şcolară destinată persoanelor cu probleme de vedere.

Însă numărul situaţiilor în care s-a întâmplat acest lucru este mult prea mare, după cum au arătat anchetatorii, care au identificat cinci victime, asupra cărora maseurul e acuzat că a comis 16 acte materiale de agresiune sexuală.

Costel Mircea Bratosin a fost reţinut, deci, luni, 5 decembrie, pentru 24 ore, iar marţi a fost prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria locală, cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost admisă pentru o perioadă de 30 zile, dar pe care bărbatul o poate contesta, încă, la Tribunalul Bihor.

Costel Mircea Bratosin este cunoscut în Oradea. În 2019, el a concurat la emisiunea „Chefi la cuţite", unde a fost primul concurent albinos, o condiţie genetică extrem de rară care afectează pigmentul, astfel încât pielea şi părul sunt albe, iar ochii sunt foarte sensibili la lumină.

Bratosin este, de asemenea, preşedintele organizaţiei locale a Asociaţiei „Ridică-te şi Umblă“, care are ca scop sprijinirea persoanelor cu deficienţe locomotorii, cu deficienţe de vedere şi hipoacuzice.

Totodată, el este student în anul lll la Jurnalism, şi are o emisiune proprie, „Lumea În Obiectiv“, care poate fi urmărită online, pe YouTube.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30