fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Fetiță de 7 ani, abuzată sexual de tatăl biologic, în Olt. Bărbatul a fost reținut

Fetiță de 7 ani, abuzată sexual de tatăl biologic, în Olt. Bărbatul a fost reținut


Un bărbat în vârstă de 37 ani, din județul Olt, a fost arestat joi, 8 decembrie 2022, fiind acuzat că și-a agresat sexual fiica biologică, în vârstă de 7 ani.

Agresiunea ar fi avut loc cu două luni în urmă, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale fiind sesizați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

„La data de 8 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat cercetat pentru agresiune sexuală.

În fapt, la data de 6 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Găneasa, ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 7 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale”, au transmis reprezentanții inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Bărbatul se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca vineri, 9 decembrie 2022, să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.

Pentru a strânge probe împotriva bărbatului, anchetatorii au beneficiat și de suportul de specialitate al Serviciului Operațiuni Speciale Olt și Biroului Operațiuni Speciale Craiova, mai precizează IPJ Olt.

Reprezentanții DGASPC Olt spun că există mai multe căi prin care specialiștii instituției ajung în posesia unor informații care îi determină să sesizeze organele de cercetare penală.

Fie minorii sunt beneficiarii unor servicii ale specialiștilor DGASPC, iar în timpul discuțiilor copiii pot da detalii despre astfel de abuzuri la care sunt supuși, fie alte persoane sesizează instituției posibile fapte de abuz etc., în toate aceste circumstanțe DGASPC având obligația de a sesiza organele de cercetare penală.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30