fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Poliția Română Poliția Română

O româncă, pe lista Europol a celor mai căutate infractoare din lume


Europol a făcut publică lista celor mai căutate infractoare din lume. Iar pe listă este și o româncă fugită din țară de 10 ani și condamnată la 10 ani de închisoare pentru mai multe infracțiuni, scrie „Adevărul”.

Originară din Alba-Iulia, Anamaria Radu-Stoica are 34 de ani și este căutată de 10 ani, după ce în 2012 Tribunalul Alba a condamnat-o la 10 ani de închisoare cu executare pentru trafic de persoane și proxenetism. Conform Europol, erau și printre fetele traficate de către Anamaria Radu-Stoica și grupul infracțional din care făcea parte.

Anamaria Radu-Stoica a fugit din România la scurt timp după pronunțarea sentinței, iar acum este pe lista Europol privind cele mai căutate femei-infractor din lume

Având sediul la Haga, în Țările de Jos, misiunea Europol este de a sprijini statele membre în prevenirea și combaterea tuturor formelor grave de criminalitate internațională și organizată, a criminalității informatice și a terorismului. De asemenea, Europol colaborează cu numeroase țări partenere din afara UE și cu organizații internaționale.

Conform statisticilor Europol, doar 5% dintre cele mai căutate persoane sunt femei.

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, pe lista celor mai căutate femei-infractor sunt delincvente din Bulgaria, Cehia, Columbia, România și Ungaria. 

 

Sursa: Adevărul

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30