fbpx
 
Un individ din Deva, dat în urmărire națională după ce a snopit în bătaie o femeie și pe iubitul acesteia

Un individ din Deva, dat în urmărire națională după ce a snopit în bătaie o femeie și pe iubitul acesteia


Scene de o violență extremă s-au petrecut în scara unui bloc din Deva, județul Hunedoara. Un individ de 41 de ani a fost dat în urmărire națională, după ce a snopit în bătaie o femeie și pe iubitul acesteia.

Ar fi fost supărat pentru că nu fusese invitat și el la petrecerea organizată de victime, la un local din oraș, relatează Știrile PRO TV.

Scenele de o violență extremă au fost surprinse anul trecut, în a treia zi de Crăciun, într-o scară de bloc din Deva. Victimele ieșeau din lift pentru a merge la petrecerea la care invitaseră câțiva prieteni. În scara blocului își face însă brusc apariția Gheorghe Claudiu Roznovan, un individ implicat în trecut și în alte dosare penale cu violență.

După ce le-a adresat câteva cuvinte, a început să le lovească. Pumnii şi șuturile nu s-au oprit timp de aproximativ 2 minute, chiar dacă victimele au căzut și nu mai mișcau.

Alexandra Ciocan, avocatul victimelor: „Acum sunt bulversați, au stare de teamă permanentă, abia ce s-a luat măsura arestării preventive a dumnealui în lipsă, că nu e de găsit”.

Femeia şi bărbatul s-au ridicat în cele din urmă și au cerut ajutor la 112. Bărbatul are nevoie acum de îngrijiri, timp de 40 de zile, iar pe lângă traumatismele suferite, femeia a rămas și fără un dinte. Pentru că agresorul a dispărut, victimele se tem că ar putea fi atacate din nou.

Bogdan Nițu, IPJ Hunedoara: „În momentul de față polițiștii fac demersuri în vederea punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă în lipsă, bărbatul fiind dat în urmărire națională.”

Psihologii cataloghează astfel de atacuri ca fiind episoade psihotice.

Ioana Bugle, psiholog de pe ORHD psiholog: „Cert este că acest comportament agresiv, imprevizibil, poate să apară în orice moment în care el pierde contactul cu realitatea și se lasă condus de furie”.

Viorel Caragea, fost ofițer de poliție: „Din punctul meu de vedere, polițiștii trebuiau să fie foarte aplecați sau foarte aplicați asupra lui, cum vreți să considerați. Nu e un caz izolat”.

Acuzaţiile de lovire sau alte violențe au mai fost formulate la adresa lui Gheorghe Claudiu Roznovan în ultimii ani.

De fiecare dată, victimele și-au retras plângerile și cazurile au fost închise. La fel a făcut și iubita sa, cu care are un copil minor. Femeia a fost agresată de acesta la finele anului trecut și a cerut ordin de protecție, dar în fața instanței s-a răzgândit.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30