fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
IPJ Sibiu IPJ Sibiu

Cele cinci persoane implicate în răpirea minorei din Sibiu, arestate preventiv


Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor patru bărbaţi şi o femeie, reţinuţi în cazul dispariţiei minorei de 14 ani, din localitatea Tălmaciu, care ar fi fost luată cu forţa de la domiciliu de patru bărbaţi mascaţi şi transportată într-un imobil din judeţul Braşov, informează Agerpres.

Potrivit IPJ Sibiu, în cursul zilei de marţi, 10 ianuarie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă a celor cinci persoane pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Reamintim faptul că patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani din localitatea Mârşa şi o femeie în vârstă de 46 de ani sunt cercetaţi cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv violare de domiciliu cu privire la dispariţia unei minore în vârstă de 14 ani din oraşul Tălmaciu care ar fi fost luată cu forţa luni, 9 ianuarie, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Tălmaciu, judeţul Sibiu, de către patru persoane de sex masculin, mascate, şi ar fi fost obligată să urce într-un autoturism, al cărui conducător auto s-a deplasat într-o direcţie necunoscută.
Poliţiştii sibieni, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Braşov, au depistat minora în cauză într-un imobil de pe raza localităţii Vad, comuna Şercaia, judeţul Braşov şi au continuat cercetările.

 

Sursa: Agerpres

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31