fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
DNA a descins la Poliția Locală Sector 1. Primăria Sectorului 1: „Cine se crede mai presus de lege plătește”

DNA a descins la Poliția Locală Sector 1. Primăria Sectorului 1: „Cine se crede mai presus de lege plătește”


Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, joi, percheziţii la sediile unei instituţii publice din Bucureşti într-un dosar privind încheierea unor contracte de achiziţie publică a unor echipamente pentru Poliţia Locală.

Surse judiciare au precizat pentru Agerpres că descinderile ar avea loc la două sedii ale Poliţiei Locale Sector 1.

Potrivit unui comunicat al DNA, în cursul zilei de joi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în patru locaţii situate pe raza municipiului Bucureşti, din care două sunt sediile unei instituţii publice, restul reprezentând sediile unor societăţi comerciale.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2022-2023, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziţie publică privind achiziţionarea unor echipamente pentru dotarea poliţiei locale", se arată în comunicat.

La scurt timp după anunțul DNA, Primăria Sectorului 1 a transmis un comunicat de presă în care precizează faptul că instituția condusă de Clotilde Armand „colaborează cu DNA”.

Având în vedere informațiile din mass-media privind perchezițiile procurorilor DNA care au avut loc la sediul Poliției Locală Sector 1, vă comunicăm faptul că Poliția Locală Sector 1 a pus la dispoziția anchetatorilor toate documentele solicitate, colaborăm cu DNA în această investigație. Dacă vreun angajat al administrației locale este implicat în practici nelegale nu vom ezita să luăm măsurile care se impun, inclusiv desfacerea contractului de muncă și sesizarea autorităților competente.
Primarul Clotilde Armand a solicitat astăzi Corpului de Control al instituției să verifice toate contractele de achiziții publice încheiate de Poliția Locală în anul 2022. Mesajul primarului Sectorului 1 este unul ferm: „Cine se crede mai presus de lege plătește!”

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30