fbpx
 
Facebook Facebook

Pedepsit pentru că s-a murdărit, un copil de 8 ani a murit într-un garaj. Condamnările primite de tatăl și de mama sa vitregă


Mama vitregă a unui băiat de opt ani care a murit de hipotermie, după ce a fost obligat să doarmă într-un garaj, a fost condamnată la câteva luni de închisoare. Și tatăl băiatului a primit o pedeapsă similară.

Angela Pollina, fosta soție a unui fost ofițer de poliție, Michael Valva, a fost găsită vinovată de uciderea lui Thomas Valva, în vârstă de opt ani, care a murit înghețat după ce tatăl său l-a stropit cu un furtun, în Long Island, New York, SUA.

Angela Pollina a fost găsită vinovată de crimă de gradul doi și de acuzații de punere în pericol a copilului în cazul morții fiului fostului ei soț, Thomas Valva, care suferea de autism, scrie Mirror.

Thomas a murit înghețat, după ce tatăl său l-a pedepsit pentru că s-a murdărit, iar atât Michael Valva, cât și Pollina au fost acuzați de crimă de gradul doi și de punerea în pericol a copilului.

Procurorii au stabilit că Michael Valva l-a stropit pe băiat cu un furtun, apoi i-a obligat atât pe Thomas, cât și pe fratele său, Anthony Valva, în vârstă de zece ani, care suferă și el de autism, să doarmă într-un garaj, în toiul iernii.

Sentința lui Pollina este programată pentru 11 aprilie la Riverhead, Long Island, New York, SUA, și riscă de la 25 de ani de închisoare, până la închisoare pe viață.

În timpul procesului, Pollina a declarat că a fost „rea”, dar nu o criminală și a susținut că Michael Valva a fost singurul responsabil pentru crimă și că, în schimb, ea a încercat să îl ajute pe băiat.

Cu toate acestea, procurorii au susținut că Pollina este la fel de vinovată. Aceștia au descris, de asemenea, acțiunile lui Pollina ca fiind „rău pur”, iar procurorul districtual al comitatului Suffolk, Raymond A. Tierney, a declarat că tratamentul aplicat de Pollina copiilor a fost „nimic mai puțin decât rău pur”.

Michael Valva recunoscuse anterior că și-a neglijat și abuzat fiii, ucigându-l pe unul dintre ei. Bărbatul, un fost ofițer al Departamentului de Poliție din New York, a fost condamnat, de asemenea, la 25 de ani de închisoare, în decembrie, pentru moartea fiului său.

Valva și-a acceptat sentința în instanță și a declarat că „deja s-a condamnat la o viață de remușcări extreme, pierdere și durere”.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: