fbpx
 
Sky News Sky News

Pedofilul star rock Gary Glitter a ajuns din nou după gratii, după ce a intrat pe Dark Web


Pedofilul star rock Gary Glitter a fost reîncarcerat, la doar 38 de zile după ce fusese eliberat. Starul pop-rock de 78 de ani, care ispășise o condamnare pentru pedofilie, ar fi încălcat condițiile eliberării condiționate, intrând pe Dark Web.

Starul căzut în dizgrație, în vârstă de 78 de ani, a fost escortat înapoi la închisoare de la căminul unde era izolat, în urma unei anchete privind utilizarea de către acesta a unui smartphone pe Dark Web.

El a fost din nou trimis după gratii, după dezvăluirile recente potrivit cărora Glitter folosea un smartphone, și a fost înregistrat spunând că vrea să găsească "the Onion"(protocolul de acces pe dark web, internetul ascuns, n.r).

Onion este și un termen de argou pentru Dark Web, folosit și de pedofili deoarece este greu de monitorizat sau de urmărit utilizatorii.

Utilizarea unui telefon pe Dark Web a încălcat condițiile impuse atunci când a fost eliberat luna trecută, arată publicația Mirror, citând surse din anchetă.

Glitter nu a părăsit locația desemnată de autorități de când a fost eliberat - a pus chiar și alți condamnați să facă cumpărături pentru el. El a fost filmat întrebând despre Dark Web, folosind un smartphone. Acum a fost trimis înapoi la închisoare pentru încălcarea eliberării condiționate, este clar că nu i-a părut niciodată rău pentru faptele sale", arată sursele citate.

El a fost eliberat din închisoare din orașul Dorset și a stat o lună într-un cămin din sudul Angliei. Imaginile obținute de la un coleg de cameră îl arată pe acesta slăbit și cu un aparat auditiv.

Pedofilul a fost eliberat după ce a ispășit jumătate din sentința de 16 ani pentru abuzul sexual asupra a trei fete

El a abuzat sexual fete cu vârste sub 13 ani, în timpul perioadei sale de glorie din anii 70-80.

Fusese închis timp de patru luni în 1999, după ce anchetatorii au găsit 4.000 de imagini cu abuzuri asupra copiilor în calculatorul său. Apoi, Glitter a plecat în străinătate și a ajuns din nou după gratii în 2006, pentru că a abuzat sexual două fete în Vietnam.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30