fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
TikTok TikTok

Un „călător în timp” a prezis că viitoarea pandemie va fi cauzată de un virus care va infecta sute de milioane de oameni


Celebrul „călător în timp" de pe platforma TikTok susține că următoarea pandemie va fi provocată de virusul din calotele glaciare care se vor topi.

 Autoproclamatul „călător în timp” a avertizat că „un virus din calotele glaciare va declanșa următoarea pandemie globală, infectând peste 350 de milioane de oameni”.

Eno Alaric, care susține că vine din anul 2671, a emis un nou avertisment pentru omenire. De această dată, influencerul al cărui cont se intitulează @theradianttimetraveller susține că în următorul deceniu vor avea loc alte evenimente mojore pe pământ, iar unul dintre ele va declanșa următoarea pandemie globală, potrivit Daily Star.

Eno Alaric are peste 26.000 de urmăritori pe platoforma socială, deoarece că a postat avertismente despre presupuse evenimente viitoare.

Presupusul „călător în timp” a făcut anterior avertismente despre planete gemene cu Pământul, vizitatori extratereștri și chiar portaluri care se deschid către alte dimensiuni.

Dar acum, el a avertizat că știe detalii despre ceea ce va provoca următoarea pandemie globală, inclusiv de unde va veni virusul.

În videoclipul care a obținut mii de aprecieri el prezice că virusul va apărea pe măsură ce calotele polare se vor topi din cauza încălzirii globale.

„ATENȚIE! Sunt un călător în timp real din anul 2714, acestea sunt evenimentele majore care vor avea loc în următorii 10 ani", a spus utilizatorul TikTok.

Iată ce a prezis Eno Alaric:

- „2023: Telescopul James Webb descoperă o creatură extraterestră. O creatură spațială este văzută absorbind cantități mari de energie de la mai multe stele. Soarele este următorul".

- „2024: Un virus iese din calotele de gheață provocând o altă pandemie globală. Virusul infectează peste 350.000.000 de oameni și îi face pe oameni să se teamă să iasă în public".

- „2025: Primele colonii ajung pe Marte, ceea ce găsesc este cu adevărat uimitor. Astronauții găsesc oase umane lângă locul de aterizare, dovedind că oamenii au venit pentru prima dată de pe Marte".

- „2026: Cea mai mare erupție solară din istorie lovește Pământul. Erupția solară provoacă o pană de curent la nivel global și nu există electricitate timp de 6 săptămâni la rând".

- „2027: În California, SUA, începe prima epurare. Începe doar în California, apoi, în anii următori, devine o sărbătoare globală".

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30