fbpx
 
Il Gazzettino Il Gazzettino

Cadavrul unei moldovence din Italia, găsit în stare de descompunere într-un canal cu apă termală. Femeia avea urme de arsuri


Trupul unei femei din Republica Moldova a fost găsit fără viață într-un canal cu apă termală din localitatea Abano Terme, provincia Padova din Italia. Femeia prezența urme de arsuri pe corp.

Angela Lupașco avea 45 de ani și era din Republica Moldova. Ea ar fi căzut în canalul Rio Caldo de lângă via Previtali în mod accidental și s-a înecat. Anchetatorii exclud varianta că femeia s-ar fi sinucis sau că ar fi fost ucisă.

Conform Il Gazzettino, femeia avea urme de arsuri pe față și pe corp, cel mai probabil din cauza temperaturii ridicate a apei.

Anchetatorii spun că Angela ar fi ajuns în apă în mod accidental sau că i s-a făcut rău și a căzut în canal. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit marți dimineață, de un localnic care a anunțat imediat autoritățile.

Corpul femeii a fost găsit la o zi după ce murise. Conform medicului legist, citat de Rotalianul, trupul femeii nu prezenta urme de violență, iar arsurile de pe corp, în special la nivelul feței, ar fi fost cauzate de temperatura ridicată a apei (circa 40 de grade Celsius), care a facilitat procesul de descompunere.

Angela Lupașco locuia de mai mulți ani în Italia, în orașul Abano Terme, dar nu avea un loc de muncă. Ea are un fiu care locuiește în România.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: