fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Un polițist din Londra a sedus o fată de 14 ani, apoi a predat „lecții" online despre cum se ademenesc minorii

Un polițist din Londra a sedus o fată de 14 ani, apoi a predat „lecții" online despre cum se ademenesc minorii


Un polițist care a determinat o adolescentă în vârstă de 14 ani să întrețină relații intime cu el a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Printre altele, el este acuzat că a explicat pe un forum metodele prin care pot fi ademeniți copiii, îndemnând și alți oameni să facă asta.

„Polițistul Hussain Chehab a exercitat presiuni asupra adolescentei pentru a face întreține relații sexuale cu el, în ciuda faptului că aceasta i-a cerut să se oprească”, a arătat instanța londoneză. 

Bărbatul lucra la o școală ca ofițer. Anechtatorii au descoperit în telefonul lui imagini explicite cu copii.

El a contactat-o pe Instagram pe tânără, pretinzând că este un băiat în vârstă de 16 ani din Rusia. Cei doi au vorbit între martie și septembrie 2019, cu aproximativ un an înainte ca el să devină polițist.

După ce a intrat în poliție, în martie 2020, bărbatul a fost repartizat la o școală din nordul Londrei.

„El ar fi avut 18 ani la momentul comiterii infracțiunilor. A luat contact pentru prima dată când i-a trimis un mesaj pe Instagram și a pretins că este un băiat de 16 ani din Rusia. S-au întâlnit o săptămână mai târziu și au mers într-un parc. El a construit o relație și a câștigat încrederea ei. În cele din urmă, i-a spus numele său real, dar ea era deja sub influența lui. Era foarte manipulator. A presat-o să facă sex cu el. Prima dată au făcut sex într-o fabrică abandonată. El nu a folosit protecție. Ea i-a cerut să se oprească, dar el nu a făcut-o", a explicat procurorul de caz, conform Mirror.  

Comportamentul său abuziv a fost descoperit abia după o plângere din partea unei alte tinere. Chiar dacă nu putea fi acuzat în mod direct, polițiștii i-au confiscat dispozitivele electronice pentru percheziții.

Atunci au fost descoperite fotografii și videoclipuri compromițătoare. El avea în telefon sute de imagini explicite cu minori.

Printre altele, poliția a găsit și conversațiile dintre el și victimă, cât și imagini cu conținut sexual.  

Bărbatul și-a recunoscut faptele. Instanța a precizat că infracțiunile de natură sexuală au avut loc și înainte de a fi polițist, dar și în timp ce lucra ca ofițer la o școală.

Magistrații au mai arătat că agresorul i-a transmis victimei mesaje abuzive. Tânăra nu a avut însă curajul niciodată să-l reclame pe polițist.

Mai mult, când tânăra a încercat să rupă relația cu el și să aibă un nou prieten, bărbatul i-a trimis partenerului său imagini compromițăroate cu ea.

„Comportamentul dumneavoastră față de tânăra victimă a fost calculat. Ea a suferit ca urmare a modului în care v-ați purtat cu ea. Ați hărțuit-o cu imagini. Imagini pe care, din păcate, nu le-ați păstrat pentru dumneavoastră”, a spus judecătorul.

O altă tânără hărțuită de fostul polițist a reclamat abuzurile în vara anului 2021, iar bărbatul a intrat abia atunci în atenția autorităților.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31