fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Bătrânul tâlhărit de cei trei minori din Buzău a murit din cauza frigului. El avea mai multe leziuni

Bătrânul tâlhărit de cei trei minori din Buzău a murit din cauza frigului. El avea mai multe leziuni


Bătrânul de 82 de ani care a fost tâlhărit de trei minori a decedat din cauza hipotermiei, după ce a fost lovit şi lăsat pe câmp, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi fost atacat cu scopul de a i se fura bicicleta.
„La data de 23 martie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a fost sesizat de către organele de poliţie cu privire la faptul că pe raza satului Căldărăşti, judeţul Buzău, a fost găsită decedată o persoană de sex bărbătesc, în vârstă de 82 de ani. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că la data de 22 martie, victima s-a deplasat cu bicicleta proprietate personală în extravilanul satului Căldărăşti, judeţul Buzău, pentru a-şi tăia via. La întoarcere, în jurul orelor 14,00, s-a întâlnit cu 3 minori, în vârstă de 15, 10, respectiv 9 ani, care l-au trântit la sol şi l-au deposedat de bicicletă", se arată în comunicatul de presă, potrivit Agerpres.
După ce a fost deposedat de bicicletă, vârstnicul a încercat să o recupereze, în schimb minorii l-au lovit, l-au legat şi l-au lăsat în câmp, dar nu înainte de a-l stropi cu apă.
În urma necropsiei s-a stabilit că decesul a survenit ca urmare a hipotermiei.
„A doua zi, pe data de 23 martie, în jurul orelor 12,00, victima a fost găsită decedată pe câmp, de către un vecin, în locul în care a fost abandonată de cei 3 minori, fiind sesizate organele de urmărire penală. În urma efectuării necropsiei de către medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău a rezultat că decesul victimei s-a datorat hipotermiei, pe fondul unui politraumatism cu numeroase leziuni de părţi moi", se mai precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.
Cei doi minori de 9 şi 10 ani au fost internaţi într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, iar cel de-al treilea în vârstă de 15 ani va fi supus unei expertize neuropsihiatrice la Spitalului de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca. 

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30