fbpx
 
Celebrity Family Celebrity Family

Unul din miliardarii planetei a fost părăsit de soție pentru o femeie


Un divorț a făcut vâlvă în înalta societate din Manhattan, New York. Unul dintre cei mai bogați bărbați din lume a fost părăsit de soție, după ce aceasta s-a îndrăgostit de o femeie. 

Fosta soție a miliardarului Israel Englander, Caryl, a intentat un proces civil în care face o serie de acuzații la adresa fostului său partener de viață.

Miliardarul Israel "Izzy" Englander, în vârstă de 74 de ani, a fost de acord să-i plătească fostei sale soții peste un miliard de dolari pentru a rezolva în liniște divorțul dintre ei doi.

Cofondatorul Millennium Management divorțează după 40 de ani de căsnicie, după ce soția sa s-a îndrăgostit de Dominique Lévy, cofondatoarea galeriei de artă Lévy Gorvy.

Procesul intentat de femeia în vârstă de 69 de ani împotriva fostului său soț conține mai multe acuzații la adresa miliardarului. Potrivit publicației Page Six, fosta soție și actuala sa iubită îl acuză pe bărbat că le-a „terorizat”.

Ele spun că miliardarul ar fi încercat să-i ofere lui Caryl o sumă importantă de bani în urma divorțului, forțând-o să semneze un acord postnupțial în anul 2020.

În mod misterios, cererea depusă pe 9 februarie a fost apoi retrasă o săptămână mai târziu, iar acum divorțul a fost soluționat în mod privat, în afara instanței, se arată în raport, conform Mirror.

„Caryl este fericită că a rezolvat problemele în mod privat și amiabil. Acordul nu permite niciuneia dintre părți să discute termenii", a spus avocatul lui Caryl pentru Page Six.

Căsnicia lor, care a durat 40 de ani, s-ar fi destrămat în 2016, după „infidelitatea repetată a domnului Englander față de Caryl", se mai arată în raport.

Miliardarul mai este acuzat că „le-a terorizat” pe fosta sa soție și pe actuala sa iubită, astfel încât să forțeze o ruptură în relația lor.

„Așa cum a mărturisit deschis la numeroase persoane din cercul profesional al lui Dominique, Israel a jurat să o "distrugă" pe Dominique și afacerea ei", se mai arată în raportul procesului.

De asemenea, în proces se mai arată că miliardarul a pus la cale ca cele două femei să fie urmărite și fotografiate, iar telefoanele și e-mailurile lor să fie piratate.

Instanța notează gestul său ca fiind o „campanie de constrângere care a durat ani de zile".

Mai mult, bărbatul le-ar fi spus copiilor lui că mama lor a început o relație cu o femeie, fără consimțământul ei. Acesta susține că miliardarul i-a reproșat iubitei sale „că le-a distrus familia".

În acest fel, ea a fost de acord cu un acord postnupțial în 2020 „sub constrângere, pierzând astfel miliarde de dolari din proprietatea maritală comună pe care ea și Israel au construit-o împreună de-a lungul a peste 40 de ani de căsătorie", se susține în proces.

În dosar se arată că miliardarul a obținut „peste 95% din valoarea bunurilor lor conjugale și un control aproape total asupra puținelor bunuri și fonduri disponibile pentru Caryl".

„El a speriat-o de moarte pe Caryl și a speriat-o de moarte pe prietena ei. Afacerea de artă a lui Dominique aproape că a fost distrusă, a încercat să-i elimine majoritatea clienților și a amenințat-o că ar putea să o ucidă în afaceri, pentru că este puternic", a declarat o sursă pentru Page Six.

Israel "Izzy" Englander și Caryl s-au căsătorit în 1975 și au împreună trei copii.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30