fbpx
 
Cântărețul de muzică trap Alberto Grasu s-a ales cu dosar penal în urma unui clip postat pe TikTok

Cântărețul de muzică trap Alberto Grasu s-a ales cu dosar penal în urma unui clip postat pe TikTok


Cântărețul de muzică trap, Alberto Grasu, a rămas fără pistol după ce a postat un filmuleț pe contul său de TikTok în care s-a lăudat cu arma din dotare și a tras focuri în aer. Potrivit anchetatorilor, arma este neletală însă bărbatul s-a ales cu dosar penal. 

Cântărețul în vârstă de 19 ani s-a postat pe contul său de TikTok în timp ce tragea în aer focuri de armă. La scurt timp, polițiștii din Buzău s-au sesizat din oficiu și au demarat mai multe cercetări.

Alberto Grasu s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept. Poliția a confiscat pistolul tânărului. 

În ziua de 25 aprilie 2023, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Buzău s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea de infracțiuni la regimul armelor și munițiilor de către un utilizator al unui cont în mediul online.

Poliţiştii au demarat verificările specifice conform competenţelor, în urma postării unei filmări în care efectuează un foc de armă în plan vertical cu un pistol susceptibil a fi supus autorizării.

Cu ocazia verificărilor efectuate, utilizatorul a fost identificat ca fiind un buzoian în vârstă de 19 ani, iar în urma depistării acestuia poliţiştii au stabilit că arma utilizată este un pistol din categoria armelor neletale, supuse autorizării.

„Totodată, arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor. Faţă de tânăr, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea parchetului, pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală fără drept", a transmis prin intermediul unui comunicat de presă IPJ Buzău.

Poliţiştii buzoieni au confiscat arma care ar fi fost deţinută în mod legal de unchiul tânărului. Potrivit unor surse, bărbatul cercetat este Alberto Grasu, producătorul coloanei sonore a filmului „Haita de acţiune". Acesta este unul dintre cântăreții de trap din România, o ramură a hip-hop-ului, dar cu versuri mai explicite.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30