fbpx
 
The Mirror The Mirror

„Monstrul de la morgă”. Momentul în care polițiștii britanici găsesc imagini șocante cu bărbatul care abuza sexual cadavre


Imagini cutremurătoare cu electricianul condamnat pentru că a abuzat sexual zeci de cadavre la morga unui spital și a comis și două crime apar într-un nou documentar difuzat în Marea Britanie.  

Pentru prietenii, familia și chiar colegii săi, el a fost doar un om modest, pasionat de ciclism și de fotografie.

Nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru viața dublă pe care a dus-o timp de 34 de ani electricianul de spital David Fuller, în vârstă de 68 de ani, relatează The Sun.

Acesta a fost găsit vinovat pentru două crime, și a violat și a abuzat sexual 101 cadavre în morga de la locul său de muncă, începând din 2007.

Vedeți VIDEO aici.

Acum, un nou documentar despre „Monstrul de la morgă” arată imaginile surprinse de bodycam-urile polițiștilor în momentul în care au găsit mii de imagini cu Fuller în timp ce abuza cadavre.

Ofițerii au găsit în sertarele lui Fuller USB-uri și dischete care conțineau aproape 900.000 de fișiere cu el în timp ce abuza cadavre de la morga Spitalului Tunbridge Wells.

În timpul audierilor, bărbatul le-a spus detectivilor: „Nu sunt nebun. S-ar putea să am un fel de probleme de personalitate reziduale, despre care știți, că am avut o viață aproape total creștină și o viață „mortală" în același timp, fără să se intersecteze. Sunt două personalități diferite.”

Documentele au fost descoperite abia în 2020, după ce poliția din Kent l-a acuzat pe Fuller că în 1987 a ucis-o pe șefa de magazin Wendy Knell, în vârstă de 25 de ani și a angajatei unui restaurant, Caroline Pierce, de 20 de ani.

Fuller a ucis-o și apoi a violat-o pe managera magazinului. Apoi a lovit-o, și a sugrumat-o înainte de a-i agresa sexual cadavrul.

Cinci luni mai târziu, el a ucis-o pe Caroline Pierce și i-a aruncat cadavrul într-un șanț.

Polițiștii au încercat ani întregi să îi dea de urmă criminalului. Prima descoperire importantă au făcut-o abia în 1999, când tehnologia de analizare a urmelor ADN a avansat - cu ajutorul unei mostre de material seminal găsit în patul lui Wendy și pe hainele lui Caroline.

Niciun profil din baza de date nu se potrivea cu rezultatele lor, dar au reușit să excludă 500 de suspecți.

În 2020, în baza probelor ADN, polițiștii au descoperit profile ale unor potențiale rude ale criminalului, și au redus baza de suspecți la 90 de oameni.

Una dintre persoanele din baza de date avea un frate care locuia în Tunbridge Wells în 1987,în locul și la data la care au avut loc crimele. Este vorba despre un electrician de spital, pe nume David Fuller.

Acesta fusese căsătorit de trei ori și avea un copil cu a treia sa soție, Mala.

Înregistrările cu bodycam-urile polițiștilor îl arată pe Fuller reacționând calm la momentul arestării sa pentru cele două crime.

Abia apoi polițiștii au găsit imaginile înfiorătoare, în care bărbatul abuza cadavre la morgă.

Ofițerul care a trebuit să verifice imaginile a descris o lipsă totală de emoție a lui Fuller, care își făcea selfie-uri alături de trupurile neînsuflețite.

„Fuller a comis fiecare act sexual pe care este posibil să îl facă cu un cadavru uman. A fost o lipsă totală de emoție pe care o arăta el”, a spus ofițerul David Shipley.

David Fuller a primit două pedepse de închisoare pe viață pentru crime și una de 12 ani pentru abuzarea cadavrelor și încă o pedeapsă pentru că avea în posesie imagini indecente cu copii.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30